UngaMån är Månteaterns ungdomsverksamhet som består av TEATER, KOLLO och RESIDENS

UngaMån/TEATER

Under vårterminen erbjuder Månteatern tre workshops där du får prova på olika skådespelartekniker. Du kan välja att gå på alla workshops, eller bara en specifik som du är intresserad av. Det är kostnadsfritt och vi träffas på Stallet på Mejeriet, Stora Södergatan 64 i Lund.

Det är viktigt att du anmäler dig i förväg inför varje workshop.
info@manteatern.se

22/1 kl 17-19 -TURBO-REGI
Ett neddyk i en regimetod som innefattar 10 steg i pjäsanalys under ledning av Marie Parker Shaw, regissör och konstnärlig ledare på Månteatern.

5/2 kl 17-19 – RÖST
Rösten är ett av skådespelarens viktigaste instrument. En skådespelare från Månteatern går igenom grundläggande rösttekniker.

26/2 kl 17-19 – MUSIKTEATER
Tillsammans med en musiker från Mejeriet undersöker vi begreppet musikteater.

UngaMån/KOLLO

Musikteaterkollot är ett samarbete mellan Månteatern och Mejeriets musikskola. Kollot har genomfördes 2016 och 2017, under drygt en vecka skapas gemensamt en musikteaterföreställning från grunden och sista dagen så spelas den upp på Mejeriets stora scen.

Kollot riktar sig till personer 14-19 år.

För att läsa mer om kollot, klicka här
Har du frågor om kollot, kontakt oss på info@manteatern.se

UngaMån/RESIDENS

Är du ung och/eller har en nystartad scenkonstgrupp som är i början i ert undersökan kring konstnärlighet och uttryck? Har ni en föreställning ni vill spela eller behöva repetera men har ingen lokal? Månteatern ger möjligheten att söka residens vilket innebär att kunna använda våra lokaler och grundläggande utrustning till ett kraftigt reducerat pris.

Kontakta oss, berätta lite mer om dig eller din grupp och vad ni skulle vilja göra hos oss.
Kontakt: info@manteatern.se