Månteatern producerar scenkonst för barn och unga med ambitionen att engagera och beröra. Vi spelar både på vår egen scen på Bredgatan 3 i Lund och på turné.

Främst producerar vi nyskriven dramatik och de flesta av våra premiärer är urpremiärer. Genom att involvera vår publik i de konstnärliga processerna vill vi vara en teater som står publiken nära, dit de kan komma för att se teater, diskutera och skapa själva.

Våra föreställningar är angelägna inte bara för den unga publiken utan även för den vuxnare publiken eftersom de frågor som vi tolkar på scenen är viktiga för alla. Vi väjer inte för det svåra.

Biljetter

Biljetter till våra egna offentliga arrangemang bokar du via Kulturcentralen, Lunds biljettbyrå eller genom bokning@manteatern. En timme innan föreställningen börjar kan du köpa din biljett i teaterns foajé. Till Månteaterns gästspel kan förbokningsförfarande variera. Var gärna uppmärksam på biljettinformation till varje enskilt arrangemang.

Här hittar du biljetter till Månteaterns offentliga arrangemang

Kulturcentralen i Malmö,
tel 040-10 30 20
www.kulturcentralen.nu

Visit Lund AB
046-13 14 15
www.visitlund.se

Månteatern
bokning@manteatern.se
046-18 98 99

Är du ute efter biljetter till våra dag-/skolföreställningar, vänligen kontakta

Henrik Hulander Producent
henrik@manteatern.se
070-208 04 54

Tillgänglighet

Parkering hittar du enklast i parkeringshuset under Lunds stadsbibliotek, 100m från Månteatern. Gatan direkt utanför Månteaterns ingång är endast lastzon.

Toaletter i vår foajé är tillgängliganpassad och könsneutrala.

Vi har rullstolshiss i anslutning till vårt sittplatssystem och hörslinga. Har du behov av hörslinga, kontakta oss i förväg eller på plats då slingan inte täcker hela sittplatssystemet.

Till höger om huvudingången finns ringklocka för dig med rullstol/permobil.

Vid intresse kan vi hjälpa till att arrangera föreställning med syn- eller teckentolkning.

Har du några frågor, tveka inte att kontakt oss för att berätta om hur vi kan göra att du får en så bra scenkonstupplevelse som möjligt.

Telefon: 046 – 18 98 99
E-post: info@manteatern.se

Hitta till scenen

Uthyrning

Vår scen på Bredgatan 3 går att hyra för offentliga scenkonstevenemang, workshops etc.
Har du några frågor om lokalhyra vänligen kontakta

info@manteatern.se
046-18 98 99

För mer info om vår lokal, se scenrum.nu