B-BOY PÅ TEATERNS DAG

Elliott 14, är trött på att inte vara någon. Trött på att vara trött. Sen hans bästa vän försvann har han ingen. Folk verkar varken se eller höra honom. Det är som om han var luft. Nästan som om han inte fanns.

Det enda Elliott vill göra är att måla. Måla på stora väggar om natten. Allt för att synas. Om ingen ser honom kanske man kan se det han målar på väggen i alla fall! Men så dyker någon upp som ser honom; Rikard. Rikard är allt det som Elliott inte är men vill vara. Han är orädd. Smart. Och människor verkar vara rädda för honom. Han gör det som faller honom in och folk ser honom. Elliott vill göra allt för att bli som Rikard. Plötsligt har han ett mål i livet. Att bli som Rikard. Elliott ska bli som Rikard kosta vad det kosta vill!

B-BOY är den andra fristående delen i verklighetstrilogin. Pjäsen undersöker teman som makt, könsroller och vem som äger rätten att bestämma vem du är. Och vad man gör för att bli sedd. Med drag av Rickard den tredje möter vi Elliott i en monologartad föreställning med fyra skådespelare. Där allt som kan hända kommer att hända. En psykologisk thriller om vem man är och vill vara och vad man gör för att ta sig dit. En föreställning om makt och vad den betyder för oss.

Info

Pris

Teaterknapp: 50:-
Köp en teaterknapp och gå på obegränsat antal scenkonstföreställningar, guidade turer och öppna repetitioner under hela 12 mars.

Biljetter

Kulturcentralen i Malmö
040 – 10 30 20
www.kulturcentralen.nu
Eller på respektive scen

PLATS
Mazettisalen, i Mazettihuset i Malmö

ÅLDER
Från 11 år och uppåt

 

Plats

Månteatern, Bredgatan 3, Lund

Loading Map....