BLESS

Alla andra är mycket snyggare. Mycket bättre. Mycket lyckligare. Alla andra har dagens snyggaste outfit. Alla andra är allt och har allt som du inte har och det är på nätet det syns.

BEATRICE LARSSON är vilse i världen. När hon kommer som ny till klass 6b råkar hon ut för ett tjejgäng som tar bilder och lägger ut på en blogg. Dagens fulaste outfit. Trots att hon blir vän med Elliott i klassen står hon inte ut med den stämpeln. Och mamma vill bara dejta på nätet. Beatrice försöker hitta någon som förstår i cyberrymden. Men den verkliga världen och den på nätet går inte ihop. Hon känner sig utanför. Så utanför att hon känner sig tvungen att dö. En natt är hon klar med Beatrice – när morgonen kommer är hon en annan… Hon är BLESS.


Bless klär sig i konstiga kläder. Hon pratar med en annan röst och hon bryr sig inte om vad någon annan tycker om henne. Och hon sjunger. Hon sjunger och lägger upp bilder och låtar och bloggar. Ryktet om henne går snabbt – nu vill alla ha Bless. Men vart tar Beatrice vägen i allt detta. Har hon skapat ett monster hon inte vill ha? Kan man gå tillbaka när man blivit någon annan? Och vad gör man med sin ensamhet? Föreställningen hade urpremiär 14 februari, 2014 och har spelat över 70 föreställningar i både Lund, Skåne, Blekinge och Småland.

Info

Föreställningen är 60 minuter, därefter paus och ett samtal med inbjudna gäster som kommer prata om unga och internet.

HEJ FÖRÄLDER!

Vi på Månteatern vänder oss till dig som vuxen vars barn har sett föreställningen Bless som har spelat för mellan- och högstadiet, både på turné och på vår scen.  Vi vill bjuda in dig att gratis komma och se Bless, gärna hela familjen. Kontakta bokning@manteatern.se. Ange “Förälder Fri” vid bokning.

BILJETTER

Kulturcentralen i Malmö
040 – 10 30 20
Köp din biljett här
www.kulturcentralen.nu

Månteatern
046-18 98 99
bokning@manteatern.se

Biljettbyrån i Lund
046-13 14 15
www.lund.se/biljettbyran

Pris
Ordinarie: 100:-
Student/pensionär/arbetsfri/scenpass/Under 25 år: 75:-

Plats

Månteatern, Bredgatan 3, Lund

Loading Map....