Gästspel: En komisk depression – av och med Nour el Refai / Riksteatern

En ärlig och vass humorföreställning av och med Nour El Refai. Så här personlig har vi aldrig sett Nour förut. Välkomna till en grymt deppig och rolig kväll, fylld av igenkänning och briljant humor.

”Föreställningen handlar om när jag var ledsnast i världen. Året var 2012 och jag skickade 4000 fylle-sms i veckan. Mamma flyttade till Dubai och jag köpte en katt. Jag drog hem olika snygga människor och lekte flickvän några dagar och sen ringde jag aldrig igen. Jag var ett as! Men ett roligt as. Alla blev kära i mig. Men det hjälpte inte. Det enda som gjorde mig lite glad var naturfilm och O´boy. Och Jalmert(katten)”, säger Nour.

Nour El Refai slog igenom med sitt eget dolda-kameran-liknande humorprogram Raj Raj på TV4 och har sedan dess medverkat som programledare och skådespelare i en rad tv-, radio- teater- och filmproduktioner. Hon har redan bockat av mycket: sommarpratare i P1, programledare för Melodifestivalen och nu senast Lillebror i Karlsson på taket på Göteborgs Stadsteater.

Moa Svan har arbetat som programledare för bland annat Kunskapskanalen, P3 och Utbildningsradion. Hon debuterade 2015 som författare med den uppmärksammade fotbollsboken ”Det riktiga landslaget”.

Info

Arrangemang: En komisk depression – av och med Nour el Refai / Riksteatern

Längd: 2 timmar (med paus).

Biljettpriser
Ordinarie:
230 kr
Scenpass: 190 kr
Student/under 26: 90 kr
Grupp (10 eller fler): 190 kr
Boka biljetter via:
Kulturcentralen
040 – 10 30 20

Biljettbyrån i Lund
046-13 14 15

Plats

Månteatern, Bredgatan 3, Lund

Loading Map....