GÄSTSPEL: HÅLET- Och ingen ska få säga till den som är där inne i sitt egna rum att den är ful

Här får vi vara. Här får vi känna, skrika, skratta, gråta. Här får vi gå med bestämd blick och peka med hela armen, sitta tyst och och bara titta. Lyssna på Celine Dion och förstå vartenda ord. Spela i band fast vi inte kan. Vem säger att vi inte kan? Här får vi ta plats. I ett rum där patriarkatet inte får vara med. Där kan ingen titta på oss med den där blicken och få oss att bli små. För vi är stora, vi är storslagna.
Vi vill bjuda in er till vår värld.

SUCCÉN ÄR TILLBAKA!
I höst slår vi upp dörrarna för ytterligare två föreställningar av HÅLETS debutföreställning “Och ingen ska få säga till den som är där inne i sitt egna rum att den är ful”. Efter föreställningen bjuder vi in till ett efterhäng där vi tillsammans samtalar, utforskar, bearbetar och tillåts vara alldeles stilla.

“Och ingen ska få säga till den som är där inne i sitt egna rum att den är ful” är en pjäs som handlar om att ta plats och tar avstamp i våra egna tankar och erfarenheter, vår lust och fantasi. Tillsammans har vi skapat denna föreställning tillika fristad där vi får vara precis så stora eller små vi vill.

HÅLET är ett Malmöbaserat scenkonstkollektiv och består av:

Elisa Lundmark
Nina Dahn
Hanna Jalilvand-Forslund
Ebba J. Dahlberg
Arina Katchinskaia

Foto: Peter Kroon & Camila Bejarano Wahlgren

Info

När?

5 och 6 september kl 18
På Månteatern, Bredgatan 3, Lund

medverkande

Elisa Lundmark
Nina Dahn
Hanna Jalilvand-Forslund
Ebba J. Dahlberg
Arina Katchinskaia

Foto: Peter Kroon & Camila Bejarano Wahlgren

BILJETTER

Köp din biljett här

Inga poster hittades