Gästspel: Viktor Sturesson – Underskrattad

Underskrattad

Underskrattad är en humorföreställning av och med komikern Viktor Sturesson. Följ med på en surrealistisk berättelse som innehåller allt från musikaliska inslag till one-liners. Skratt utlovas, sensmoral kostar extra.

För lundabor är Viktor Sturesson kanske framförallt känd som spexare. Han har under de senaste åren deltagit både på scen och som manusförfattare i otaliga spex, däribland som Näcken i Karnevalsspexet med samma namn.

Föreställningens första halva består av supportakter utvalda och inbjudna av Viktor. Sammanlagt är de tre olika gästakter:

Christer Svensson
Christer Svensson, känd från Norra Brunn, har på kort tid etablerat sig som en av de mest lovande ståuppkomikerna i Sverige. Kan vara det bästa som kommit ur Jönköpingsregionen sen Amy Diamond.

Elvira Gullberg
Elvira “Gullis” Gullberg komponerar musik om saker som verkligen inte behöver tonsättas. Nu tvingas alltså allmänheten lyssna på detta onödiga musicerande. Tur att det är väldigt roligt.

Pontus & Lasse
Pontus Weibull Moberger och Lasse Buhl. Humorns Batman och Robin. Sketchernas rom och cola. Komikens Tjeckien och Slovakien. Revyernas ketchup och mat. De är roliga.

Info

Info

För att boka biljetter, klicka här

Föreställningen spelas även 9/11 kl 19

Inga poster hittades