Öppen repetition: Kärlekens matsal

Välkommen på öppet rep av Kärlekens matsal. Alla nyfikna som vill veta hur en teaterrepetition går till, nu har ni chansen. Inför den kommande vårturnén av Kärlekens matsal öppnar vi upp salongsdörrarna och bjuder på en inblick i en repetition.

Kärlekens matsal hade premiär 2016 och till denna spelomgång så får vi även möta två nya skådespelare som ska repeteras in.

Den öppna repetitionen hålls av Månteaterns konstnärliga ledare Marie Parker Shaw

Kärlekens matsal
Av Kristian Hallberg
Regi Helena Röhr
Vem är du kär i? Varför är du kär i den du är kär i? Vill du vara ihop med den du är kär i? Vill du vara ihop med den personen hela livet eller bara en liten stund? Vad gillar den personen du är kär i för mat? Gillar du samma mat? Betyder det att ni är som gjorda för varandra? Finns det en mall att följa när man är kär?

Roland är mattant i en matsal. En dag ringer hans pojkvän Bart och gör slut med honom och världen slås i spillror för honom. Men sakta bygger han upp den igen, med hjälp av några elvaåringar som är i matsalen som alla känner olika saker för varandra. Tillsammans skapar de ett kärleksalfabet, en slags ordning att följa så att man lär sig förstå kärleken bättre. Men går det verkligen att förstå sig på kärleken?

Info

NÄR: Torsdagen den 23/2 kl 13-15
PLATS: Bredgatan 3 i Lund.
PRIS: Fritt inträde
FÖR: Alla
Det går bra att smyga in och ut som man vill.

Inga poster hittades