Uppvärmning skådespelare+ Idécafé

Energiboosta med Månteatern! Vi inleder med en skådespelareuppvärmning, som är öppen för alla och avslutar med stor pepp på Idécaféet som laddat upp med inspiration, raw bars och smoothies. Fritt inträde och öppet för alla!

Fysisk uppvärmning av kropp och röst. Liksom en idrottare värmer upp sin kropp inför träning eller tävling, värmer skådespelare upp både kropp, röst och hittar sitt fokus. Regissören Marie Parker Shaw leder en uppvärmning som alla kan delta i, oavsett ålder eller fysiska förutsättningar.


Efter uppvärmningen i Månteaterns salong bjuds alla deltagare till Idécaféet som öppnat upp i foajén. Idécaféet har dagen i ära laddat upp med energigivande fika som raw bollar, bars och smoothies. En idrottsföretagare, Mikaela Färnqvist, idrottsentreprenör är speciellt inbjuden till caféet som kommer mingla bland gästerna. Idécaféet drivs av Ester Berg 16 år, Sonja Holmer 15 år och Jessica Lastow 17 år och syftet med caféet är just att diskutera, fika, inspirera varandra och inspireras av de olika gäster som bjuds in.

Läs mer om Mångfaldsrundan här

Info

Uppvärmningen för skådespelare kl 10-11
Idécaféet har öppet kl. 11- 13.

Inga poster hittades