Being… är en teater-impro-intervju där du får möta din idol eller kanske till och med din blivande idol så som du aldrig har mött dem tidigare.

Formen är väl beprövad men det som är unikt med Being… är att gästen är någon som är viktiga för barn och unga. Amelie Nörgaard, känd från en mängd olika humorprogram, både på tv och radio, intervjuar vår gäst på scen, vi får kanske veta om första kyssen eller den där hemska gången när vår gäst blir tagen för snatteri.

Vi tycker inte att det räcker med att höra om upplevelserna, vi vill även se det! Till det har vi tre superduktiga improvisationsskådespelare som kommer improvisera fram det fantastiska, dråpliga, pinsamma och sorgsna som vår gäst delar med sig av.

BEING… PÅ SOMMARSCEN MALMÖ

Sommarens Being… föreställningar är ett samarbete med Sommarscen Malmö. Being… kommer att hända på Emporias tak och är helt gratis.

Being Julie Chikane – 2/7 kl 18
Julie Chikane är en av Sveriges bästa dansare och driver den legendariska dansgruppen och dansskolan Bowdown.  Men hur är det att VARA Julie?

Being Behrang Miri – 3/7 kl 14
Behrang Miri är musiker, programledare, föreläsare, pedagog, samhällsdebattör, skådespelare och konferencier. Men hur är det att VARA Behrang?