Bjud med din kompis, mamma, granne, kusin eller barn genom att köpa 2 biljetter för priset av 1 till föreställningen BEING Oscar Zia den 6 maj.

Den 6e maj vällkomnar vi Oscar Zia, tre teaterimprovisatörer och intervjuaren Amelie Nörgaard till Månteaterns scen. BEING… är tre teater-impro-intervju-kvällar på Månteaterns scen där du får möta din idol eller kanske din blivande idol.

För att läsa mer om föreställningen se här

För att nyttja erbjudandet, vänligen kontakta Månteatern direkt och ange gå 2 för 1.
046-18 98 99, bokning@manteatern.se
OBS! Det går ej att nyttja erbjudandet hos Kulturcentralen eller Biljettbyrån i Lund.

Formen är väl beprövad men det som är unikt med Being… är att gästen är någon som är viktiga i barn och ungas verklighet. Amelie Nörgaard, känd från en mängd olika humorprogram, både på tv och radio, intervjuar vår gäst på scen, vi får kanske veta om första kyssen, den där hemska gången när vår gäst blir tagen för snatteri eller om det skedde några skandaler under Mello?

Being Oscar Zia – 6/5 kl 18
Oscar Zia sa hej till världen som artist genom att 2012 medverka och komma på åttonde plats i tv-programmet X Factor. Sen dess har han ställt upp i melodifestivalen två gånger, släppt en framgångsrik soloskiva, medverkat i flera tv-program och satt många tonåringars hjärtan i brand. Framtiden ser onekligen ljus ut för denna 18 åring.
TwitterInstagramFacebook

Oscar Zia Amelie Nörgaard