För dig som inte blev uttagen till Bibu och
behöver lite tröst

För dig som blev uttagen men är less på ryggdunkarna. För dig som är trött på nätverkandet och minglandet, applådtacken och speed-datingen, seminarium och frågestunder. För dig som är i Helsingborg men längtar till Lund. För dig som vill träffa de nya konstnärliga ledarna på Månteatern, för dig som vill se den hyllade pjäsen Här kommer natten. Låt bli att tura till Helsingör, låt bli att åka upp i Kärnan – kom till Lund istället på vår #offbibu-kväll på Månteatern! Fredagen 20 maj, mitt i Bibu, just när du mest av allt längtar till festen, då tycker vi du ska åka till Lund och hänga med oss!

Vi är din oas i scenkonsten.

Info

Fredag 20 maj / Kl 19-20 Här kommer natten – föreställning
Kl 20.20 till sent, DJ Steffmaistero (Bombina Bombast), fest, bar, häng, karaoke och uppträdande / Fri entré

PLATS Bredgatan 3, Lund. 5 min promenad från Lund C. Krångligt att ta sig från Helsingborg till Lund, inte speciellt men för er som vill ha det extra smidigt avgår en buss från Helsingborg direkt till Månteaterns scen i centrala Lund, perfekt i tid till Här kommer natten. Mer info kommer inom kort till de anmälda.

Dansa in natten med DJ Steffmaistero med gäster som kommer spela gråtiga hits.
Handsprit och näsdukar finns på plats!

OSA för Här kommer natten, ange gärna om du är intresserad av festen och vill åka buss från Helsingborg.  Kontakta oss på crymeariver@manteatern.se / 046-18 98 99

Fri entré till både föreställning och fest, platserna är begränsade. Gäller även icke bibu-besökare.